GAlaxy s5

images
Teknolojide şu anda geldiğimiz nokta oldukça ileri bir seviyede. Cebimize sığabilecek kadar küçük akıllı telefonlarımız sayesinde koca koca bilgisayarlarda yapabileceğimiz hemen hemen her şeyi akıllı ceplerimizden de yapabiliyoruz. Gittikçe gelişen akıllı telefon dünyası bizleri her seferinde biraz daha şaşırtmayı başarıyor. Bu alanın şüphesiz ki iki devi var: Samsung ve Apple
Pazara büyük ölçüde hakim olan bu iki firma birbirleriyle kıyasıya mücadele içinde. Aralarındaki davalar sonucunda da bu ikili mücadele oldukça kızışıyor.
Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda Samsung yeni amiral gemisi olan Galaxy S4′ü çıkardı. Bir çok yeni ve dikkat çekici özellik ile gelen Galaxy S4 teknoloji dünyasını adeta çalkaladı. Yazılımsal ve donanımsal olarak Galaxy S3′e göre daha farklı bir akıllı telefon olsada tasarım yönünden hiç bir değişiklik olmadı diyebiliriz. Tabii ki bu da kullanıcıları oldukça üzdü. Samsung’dan gelen akıllı telefonların genelinin aynı şekle sahip olması cihazın içerisindeki yazılımsal özellikleri de geri plana attı.
original
Bugün Samsung tarafından Kore’de yapılan bir toplantıda ileride gelecek olan yeni Galaxy’nin tasarımının ve kullanılan malzemenin değişeceği kararı alındı. Bir çok kullanıcı bu habera sevinirken yeni tasarımın nasıl olacağı ise merak konusu oldu.

0 yorum: