Programları Kurulumsuz Çalıştırma


  
   Programlarınızı başka bir bilgisayarda kullanmanız gerekiyor ve programınız çok zor yükleniyorsa doğru yazıyı okuyorsunuz. Bu yazı sayesinde kendi kendinize bütün programların kurulumsuz yani tıklat çalıştır halini üretebilirsiniz. Hem de hiç bir program kullanmadan. İlk önce tıklat çalıştır hale getireceğimiz programı bir bilgisayara kuruyoruz. Kurulumdan sonra program files'a giderek programın dosyalarını alacağız. Program files'a gidemeyen kullanıcılar için program files'ın dosya yolu:

C:\Program Files


Temsili Resim:

   Buradan tıklat çalıştıra çevireceğimiz uygulamanın dosyalarını bir usb'ye veya cd'ye aktarıyoruz. Aktarma İşleminden sonra artık tıklat çalıştır uygulamamız hazır. Artık test edebilirsiniz. Kesinlikle her bilgisayarda çalışacaktır.

2 yorum:

  1. Çoğu program bu kadar basit bir kopyala yapıştır şeklinde bir işlem ile çalışmaz. Lütfen doğru bilgiler verin. Kaldı ki Reg kayıt defterleri ile çalışan progamlar var, system32 dosyları içerisine kurulumda kayıt edilen dosyalar var ve bunlar olmadan çalıştırmak mümkün değil. Bu işlem sadece program bilgisayarda halen kurulu olduğunda çalışır, format atıldığında herşey uçup gider ve çalışmaz, dll hataları almak aşikâr.

    YanıtlaSil
  2. hmm teşekkürler fakat denediğim uygulamalarda çalışmıtır. Chrome, yandex, opera, microsoft office.

    YanıtlaSil