Huawei Ascend P6′nın Özellikleri ve Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu!

Son zamanlarda adından sıkça bahsettiren ve sürekli olarak yeni çalışmalar ve yeni pazar arayışları içinde olan Huawei markasının son modeli olan Ascend P6’nın özelliklerini ve Türkiye satış fiyatını sizlerle paylaşıyoruz.
Yazının başında da bahsettiğimiz gibi son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz Huawei’nin son modeli olan Ascend P6’yı da dünyanın en ince akıllı telefonu unvanı ile tanımıştık. Peki, bu kadar ince bir telefon olan Ascend P6’nın özellikleri neler olabilir diye merak ediyorsanız sizler için hemen açıklayalım. İşte detaylar…
720p görüntü kalitesine sahip 4.7 inçlik IPS LCD ekranı, dayanıklı ve tamamen metalden yapılan kasası, 1.5GHz saat hızında ve 4 Cortex-A9 çekirdekli Huawei K3V2 işlemcisi gibi konularda dikkat çeken Ascend P6’nın diğer bir dikkat çeken noktası ise Android 4.2.2 sürümünü kullanmış olması oluyor. Dolby Digital Plus ses teknolojisi ile etkileyici bir ses kalitesi sunan telefon, 2GB RAM, 2000mAh batarya, 3G, 8MP çözünürlükte arka kamera, 5MP çözünürlükte ön kamerası ile de diğer markaların ancak amiral gemisi modellerinde de bulabileceğiniz özellikleri bize sunuyor. Kısacası Huawei büyük bir devrimi bu telefonu ile gerçekleştirmiş oluyor çünkü bu kadar özelliğe sahip bir telefonun 6.18 mm kalınlığında ve 120 gram ağırlığında üretilmiş olması gerçekten kolay bir iş değildir.Telefonun zarifliğini paylaştığımız resimlerle daha net bir şekilde görebileceksiniz.
ascend p6 incelik
Huawei-Ascend-P6ISO-900-2
Ascend P6 hakkında merak edilen diğer bir nokta ise fiyatı konusundaydı fiyata baktığımızda Türkiye pazarına kısa süre önce giren ve satışına 2 Eylül’de başlanacak olan telefonun fiyatının 999 TL  olacak. Bu özelliklere sahip bir telefon için gerçekten iyi bir fiyat diyebiliriz. Bu yüzden telefon meraklılarının bu cihazı tekrar tekrar incelemelerini tavsiye ediyoruz.
Yorumuma gelince gerçekten fiyatına göre çok başarılı bir telefon. Tek eksik yanı bataryası gibi geliyor. Biraz daha iyi olabilirdi; ama günümüz şartlarında bunun da telafi edilmeyecek bir eksik olmadığını düşünüyorum. Şimdiden alacak olanlara hayırlı olsun. Sizin de yorumlarınızı bekliyoruz.

0 yorum: